PERLU KE TAYANG

TAYANG BABY BUMP DALAM NI ? KAU ORANG ISLAM KE KAFIR TAK TAHU AURAT DEKAT MANA! TAYANG SANA SINI .. KAU INGAT DALAM NI HANYA ADA PEREMPUAN SAHAJA KE ? TAK ADA KAUM LELAKI ... KESIAN BILA DITEGUR TAK TERIMA PULA TU ...... SELAMA AKU JOIN APPS NI SEPANJANG 4TAHUN TAK JUMPA LAGI BANGSA BEBAL OTAK .... BARU HARI NI NAMPAK BANGSA-BANGSA BEBAL OTAK UP BABY BUMP ... ORANG LAIN PUN PREGNANT JUGAK TAK ADA TAYANG SANA SINI .. KESIAN AURAT BAGI KAUM ADAM TENGOK ... #bantusharing #seriusnanya

PERLU KE TAYANG
14 Balas

yg bju hitam tu paling teroxs😆siap nmpak dlm baju . aumms sgt la tu🤪

2y ago

hahaha 🤣

lps tue soalan nya xda kena mengena pun dgn gmbr ~

2y ago

Kurang kasih sayang tu haha

kan..klo sy , slgi leh sorok, sy sorok..segan kot

lepastu tanya sini. nak tahu tanyalah doktor lol