Saya mengandung 34 minggu, kena tahan wad sebab perut mengeras katanya tanda2 awal kontraksi.

Tapi saya takde rasa sakit. Ade yang ada pengalaman yang sama tak?#ingintahu

1 Balas

sy sume ank xde tande..cume mengeras perut je..sakit x pn..y last besalin bru ni..perut mengeras dlm smnggu..35week..36week besalin..mse mengeras byk kali tu sy g cek jln dh buke 4cm

3y ago

ouh.... esok saya dh msk 36w trasa tkt pn ada sbb tkda pgalaman lg...