Assalam nak tanya saya dh lewat 18 hari period .. semaaa hari ke 10 saya check upt still negative

Tapi harini bila saya bersama suami saya .saya pwrasa ada pendarahan cair mcm warna pink sedikit keluar slos bersama .. saya nak thu knp ya 😭 adakh syg preg. Sbb sy ingt nk cukup kan 3 minggu bru check lgi skli.. toi dh terjadi cmni risau sy tolg yg thu jelaskan😭😭#pleasehelp #bantusharing

1 Balas

buat upt.. klau +ve mknanya lekat.. dan stop bersama hingga masuk 2nd trimester.. klau -ve mebi haid..

9mo ago

Tapi harini tak berdarah plk pelik mlm tdi tu je risau plk bahaya tak awak 😭 esk sy buat upt subuh nnti 🫠