Adakah sy cmfm hamil ke?? Sbb sy confius,kalau ikt tarikh period blm smpai

Tapi bile bt test dye kuar double line.. mmg cmfm hamil ke?#firstbaby #bantusharing

Adakah sy cmfm hamil ke?? Sbb sy confius,kalau ikt tarikh period blm smpai
12 Balas

positif dh tu.. test lg 3hri msti dia dh pekat sgt, sy mcm tu mula2 samar jugak tp hri2 ulang test smpai je hri ke -4 test dh pekat sgt line tu.. ni tggu next month bru nk bt buku pink

InnshaaAllah positif tu.. Saya pon mcm ni ank kedua ni.. Samar yg satu line.. Pi klinik doktor scan yess mmg mengandung..

4y ago

yeke sis..insyaallah luse g klinik.. tq ye sis..

insyaAllah positif tu sis.. alhamdulillah rezeki dari Allah.. #20Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Positif tu sis. Tahniah 💕 Tunggu lagi beberapa hari, buat lagi upt test, mesti makin terang line tu 🙂

Tahniah sis 😍 sy pun mcm ni dulu kabur. Lepas dua hari try lg dia jd lebih terang heheheh

ye positif sis..tapi kalau boleh pergi scan dkt klinik supaya tkde mslh ape2 pada kandungan

4y ago

ok sis.. tq sis.. insyaallah luse baru nk g klinik cek..

positif. tahniah sis 🥰mcm saya. test sebelum period samar2,sampai due makin terang

saya pun sebelom perios date , sdh pregnant , 26may try 8june check preggy plak

Syukur alhamdulillah rezeki dari Allah SWT. Jaga diri baik2. Minum susu banyak2 yee

4y ago

insyaallah.. tq sis..

Tahniah.... jaga permknan & kesihatan