Assalamualaikum maaf bertanya klu kita cek pakai clearblur mmng sah pregnant ke???1st time 😄…

Tapi ada g scan la Dr ckp nmpk kantung blom nmpk bby sya jdi risau sbb fkir mcm2 jgk 🥹

Assalamualaikum maaf bertanya klu kita cek pakai clearblur mmng sah pregnant ke???1st time 😄…
4 Balas

Saya pun sama check dokter tak nampak kantung, tapi dokter suruh datang balik dalam 6 minggu macam tu, tapi selalu clearblur ni mmg betul, jangan risau awak jaga makan je buat masa sekarang

2y ago

Hi sis. Early 5 weeks ni disyorkan jaga makan mcm mana ya? Tq in advance 🫰

InshaaAllah ada tu sis. Masih kecik sangat lagi. Nak tanya, sis cek upt ni lepas delay period berapa lama?

berapa minggu sudah? doa yg baik2 ye. ada je baby tu. mungkin masih awal lgi. 🤗

2y ago

ouh. jangan risau ya. doa banyak2 supaya baby ada nampak masa repeat scan. 🤗

sis mau tanya bila masa tepat check upt? 🥺 kalau yg teratur period.

2y ago

2 hari sebelum tarikh period dh boleh cek upt tpi akan samar2, better delay seminggu atau 2 minggu selepas tarikh period