Tapak tangan baby 4 bulan ada biji2 air

Tapak tangan baby kerap berpeluh & baby suka hisap tangan tu. Jadi banyak sangat biji2 air ni. Cemana nak hilangkan ye? Mesti gatal kan ni hmm#advicepls #firstbaby #baby #bantusharing #ingintahu

Tapak tangan baby 4 bulan ada biji2 air
6 Balas

mcm jd kt ank sy dlu... mcm nk jd scabies/kudis buta. smoleknya cegah drp awal.ank sy dr umo 3bulan smpai staun lbh kna. ksian tgk dia.. sy pakai kan dia losyen gamat emas jer.. Alhamdulillah serasi dgn ank sy.