Plan untuk baby kedua

Hi TAP, saya plan untuk mengandung kali kedua. Ada any tips untuk mudah melekat 🙈 Thank you.

1 Balas

bykkn bersama time nk dekat2 mggu subur n masa mggu subur. start mkn folic acid balik trus wpun x lekat lg. bykkn berdoa. mkn mknn sihat sllu. bykkn exercise tgkt stamina. masa bersama jgn fikir sgt buat nk anak. enjoy the moment je

1y ago

wc hihi. klau jarak anak pertama dgn yg plan kedua ni lebih 3 tahun, pergi buat checkup balik taw suami isteri. kdg2 kita x tahu tibe2 masalah lain dtg sbb faktor usia sume kan klau dh 4 5 kali try x lekat2 wpun masa mggu subur. boleh cuba pkai fertility lubricant yg ni jgk. pelincir yg ni bantu sperm lg mudah bergerak pergi ke rahim. saing2 harga clearblue tp mmg berkualiti sbb sy pun pakai