May rushes o namumula ang singit ni baby

Tanong lang po ano po ang magandang cream na pwedeng ipahid sa singit ng baby ko 2 months old plang po. Namumula po at nag babalat na parang sa sugat. Monitor ko nman ang pag palit ng diaper ng baby ko , at EQ dry po ang kayang diaper. Ano po kaya ang sanhi ng pag kakaroon po ng ganyan ang baby ko. Sana po ay may makasagot . Maraming salamat po.

May rushes o namumula ang singit ni baby
40 Replies

From birth until the time my baby boy had stopped wearing diapers, I have always used Drapolene on his skin to prevent him from having rashes. I highly recommend the regular use of Drapolene because it was very effective for my baby. He hardly had any diaper rash. You can also try to change the diaper brand that you are using now. I suggest trying out several other brands to see what brand will be hiyang for your baby’s skin. As for my baby boy, he only used Pampers Baby Dry.

Related Articles