dah mula sakit celah kangkang 32week normal ke?nak bangun dari duduk atau pusing masa tdo pun sakit,

tanda nk bersalin atau normal yaa, # first mom

7 Balas

Normal sis , perit rasa bila bby mkin membesar kan . Nak tidur susah , saya 34w pun klau dh baring nak bgun pun seksa , pusing2 masa tidur mmg badan sakit2 . Bisa tapi tahankan je demi bby 🥺

sama laa sy skrg 35w.azab btl nk pusing bdn time baring.nk bgun dr katil lg laaa sakit.smlm jmp bidan,bidan sntuh ckit perut,angkat naik ckit,bru la slesa nk jln.

sma la mcm sy rsa skrg huhu tp sy dah 37w. kdg rsa mcm kulit dkt bwh tu sunburn tp sbnrnya tak pn bila sentuh2 cuma rsa tu tak selesa sngt 🥲

normal..tu bru 32 week,nti dh masuk 37 week lg la rasa sakit kt bahagian bawah..nk bgn berdiri dr tido pon bercinta..enjoy the moment k😊

normal je sebab kandungan makin membesar, kepala baby dah menekan ke bawah. memang sakit ngilu2, kena tahan sikit ☺️

4mo ago

thank youu pretty n gorgeoussss mommyyyy !!

sama la sis...35 week skrng nk bgun dari daduk sakit sgt celah kangkang...n sakit tulang punggung sgt2...😭

sekarang 33 weeks, semua sakit ada 😂 menanti hari czer 38 minggu insyaAllah..