tali pusat

tali pusat anak saya baru tanggal semalam. Hari ni keluar macam dalam gambar ni. Adakah ni nanah?

tali pusat
5 Balas

Normal sis kalau takde bau. Anak saya dah sebulan pon masih macam ni tapi dah makin kurang. Tiap kali tukar pampers ke mandikan dia ke bersihkan pusat tu and tungku tiap kali lepas mandi supaya pusat tu kedalam..

baby Sy pn mcm ni lps tali pusat tanggal. sy bersihkan Jew dgn alcohol hospital bagi nt lama² kering sendiri awak dan tertutup dgn kulit atas

pusat anak sy jatuh 2 hr lps jg..sama dgn baby sy keadaan ni .teruskn guna alkohol tu.nnti inshaAllah akan baik..

Berbau tak sis? Kalau ya bernanah lah tu. Cuba bawa anak pergi klinik dapatkan nasihat doktor.

1y ago

tak berbau sis. anak saya pun tak nangis ke apa kalau saya cuci pakai alcohol yg hospital kasi tu

teruskan cuci guna alkohol tu. jgn biar lembap. nanti kering la tu