Hai..siapa sini dh 34w tpi ade GBS dri awal hamil..? Bila due date..? Saya due 17/4 ..sgt2 risau...

Takut sgt2 walaupun bby no.3..harap2 brsalin ikut due date

7 Balas

sy due 15/4 ..dapat tahu sangkut gdm on diet 28weks .. sangkut GBS 34weks sakg NIE dh 35weks 5 day...risau sgt2 pinggang dh mula rasa sakit2 dgn dekat bawah pon dh sakit dh bila baring nk pusingkan badan cukup main susah sakit sgt2 hapap2 baby jgn lah kluar awal sgt..semoga kita semua dipermudahkan segala urusan..

Saya dapat detect gbs masa bby 31week .. due date kita sama awak.. haritu saya kena warded.. kena masukkan ubat dari bawah.. dn on antibiotik.. Alhamdulillah skrng dh okay.. semoga segala urusan kita bersalin nnti dipermudahkan ya

Saya due 24.4 sis. Skrg 34w positif gbs juga. Risau juga, tapi 3.3 haritu jumpa pakar O&G katanya jgn risau sgt pasal gbs. Small matter, keep positive and all is well. Moga dipermudahkan urusan kita, baby dan ibu selamat💪

sya gbs +ve,gdm on ubat,hb low jumaat minggu depan 24.03 dh kena admit ward 25 tu dh kena bersalin sebab gdm on ubat

Sya dpat detact gbs awal, n dh insert ubat n mkan antibiotik. Skrang dh 33w3d. Due 25/4

1y ago

Sya bg thu yg sya ada keputihan yg bnyak dri biasa

Sy due 21/4... Adee keputihan tapi tak pasti GBS ke bukan

sy detect gbs masa 35w. bersalin 39w5d.