suka makan cokkat & susu perisa coklat masa pantang

Takpe ke sy asyik mkn coklat cdburry msa dlm pntang? Lpastu ska mnun i susu good day prisa coklat. Ada gngguan apa2 x dgn susu bdn? Tkut ssu drop je.

2 Balas

Its okay mums, sy pn slalu mkn bnda2 mnis time susukan ank, tpi 1 bnda yg pnh sy mkn, air susu memang kurang, sayur bayam dgn peria. Mkn sup bnyk2, syukur susu makin bnyk

5y ago

Tq sis. Sy pn skrag mkn syur byam nk tmbh ssu tkut ssu drop. Xbrani nk mkn milk booster apa2 tkut xngam

xmengurg kn susu pon sis cume risau klau sis kerap agt mkn coklat2 najis jdi keras nt sembelit plak . klau xsembelit xpela .