Assalam..nk tnya sya last period blan 9.bulan 10 ni xdtg2 lgi tpi sya skit payudara.xcek upt lgi.isa

#takot berharap#

8 Balas

Wassalam. Takpe check je. Fikir macam ni. Kalau tak ada lagi means boleh cuba lagi dan Allah swt bagi awak masa lebih utk bersama dgn husband. And kalau ada alhamdulillah rezeki awak :). Jgn stress stress. Kalau apa apa pergi je check dgn doctor gynae. Atleast doctor boleh bantu lebih kalau awak ttc more then 2 years above :)

sya da cek upt positif lekat 2 lain terang masih skit payudara.nk tau detail lgi tggu smpai hjung bln ni scan.doakn sya prgnant ya.tggu ank yg ke3 lpas gugur yg ke2 3 taun lpas.

Waalaikumsalam. Cuba cek upt , simtop kdg tk sme Sye simtop alah pada bauan & mual . Last priod bln 15/9 smlm cek upt Alhamdulillah ada rezeki .

Sy pon mula² payudara rase skit klau tersentuh mkin skit.. Seminggu sblm sy test prgnnt.. Lepas tu naek 2line..

2y ago

Amin..

Buat pemeriksaan kendiri, beli alat test UPT. Paling sesuai cek 2minggu selepas tarikh due period 😊

Sama. Dah dua minggu sakit payudara tapi takut nak check upt sbb takut berharap ☹️

wsalam. kena check, baru tahu... simptom ni setiap orang tak sama.

sama la sayaa