EpMoM

Takfaham dgn manusia sekeliling ni, berdosa besar ke jadi epmom? Bukan suka2 tknak df baby. Penat + kejar masa lagi nak pump utk make sure baby dpt susu ibu. Tapi ada je org nak complain erghh

1 Balas

Hiraukan je sis, dorang x ada kt tempat kite. Saya meluat betul dgn org yg mnyebok hal kite, kite punye anak kite tahu la kan

5y ago

Kan Zisss. Siap perli2 I lagi. I hw tkbekerja tk perlu pump2 ni. Dah tu kalau tk pump i nak keluarkan susu ikut mana kalau baby tkpandai df. Tah pape yang difikirkan. Bila bagi fm kecam, tak df pon kecam.