TERMENGANDUNG

Tak tau nk sedih @ gembira..perasaan bercampur baur...anak first baru nk masuk 6M..tapi sy da pregnant lg,smlm gi sah kan kat klinik doc kata kandungan dah 4W 5D...ada x ibu2 yg termengandung diusia baby masih kecil??mcm mna ibu2 kawal emosi😞#pleasehelp

15 Balas

Ya Allah seronoknya 😍 saya anak da 1y 6m pun ada cuba2 juga nak pregnant lg. tp Allah belum izin 😄 saya pulak hampir stahun tak period maybe sbb breastfeed anakkan. takpa ya mommy.. enjoy your pregnancy.. Allah tahu apa yang terbaik buat awak 😊😊moga sentiasa dilindungi dan dimudahkan sgala urusan ❤ p/s : doakan saya juga ada rezeki pregnant lagi 😂 😂

3y ago

In sha Allah aminn🥰