TERMENGANDUNG

Tak tau nk sedih @ gembira..perasaan bercampur baur...anak first baru nk masuk 6M..tapi sy da pregnant lg,smlm gi sah kan kat klinik doc kata kandungan dah 4W 5D...ada x ibu2 yg termengandung diusia baby masih kecil??mcm mna ibu2 kawal emosi😞#pleasehelp

15 Balas

alhamdulilah..rezeki dari allah...bukan senang nk dpat anak...rmai yg nk ank tp xda rezeki.. kdg2 kita usaha mcm2..tp masih xlekat jugak...bkn rezeki kita.. perancangan allah kita xtahu kan... seronok ank sis nnti dpat adik .boleh main.xsunyi.. pkir positif ye..

3y ago

Tq🥰