Pemakaian Puting Bayi / Pacifier

Tak semua parents bagi anak mereka puting susu. Namun, ada juga yang guna untuk tujuan menenangkan bayi. Haa, anda team yang mana satu?

Pemakaian Puting Bayi / Pacifier
34 Balas

Anak umur 2 tahun dah fully wean off pacifier. Tcer taska byk membantu wean off ❤️

Baby saya tak berapa suka puting kalau bagi pun tak lama jak dia hisap 😄

Takde puting. Maknya malas nak wean puting 😆 sebab tambah satu kerja

Try bagi anak puting susu tpi dia x nak.. so, tanpa puting susu 😆

Tanpa pacifire dan hanya breastfeed. Segala galanya mudah.

tidak suka 🤭 lagi suka hisap jarinya .

xpernah ajar ank isap puting susu

xguna puting langsung hhuhhu

time nk tenang n time tido

my kidz always spit out