Morning Sickness: Trimester Ke Berapa Anda Mula Mengalaminya?

Tak semua ibu hamil akan mengalami perjalanan kehamilan yang sama. Ada yang alami morning sickness dari awal kehamilan sampai lah dah nak bersalin, ada juga ang tidak mengalami langsung sepanjang kehamilan. Anda pula bagaimana, Mommy?

Morning Sickness: Trimester Ke Berapa Anda Mula Mengalaminya?
43 Balas

dri awal trimester lagi start ada morning sickness. masuk second trimester nasib baik dah kurang

alhamdulillah... tiada morning sickness smpai hari ni tp ujian lain yg dititipkan...😇😇😇

1st trimester. Selera makan kurang. Nak makan apa tu rasa mual. Rasa bersalah sgt dgn baby 😭

ank first skrng ni..dua buln lbih xde alahan pape cuma krap rsa lpr dan cpt pnt je

Baru week 4. ada rasa mual beberapa hari dan muntah juga sikit .. lain² belum ada

start 1st trim, truk smpai msuk drip 3 btol 🤣 continue smpai 2nd trim dh kurang

Dari first sampai sekarang 5m belum ada apa apa alahan lagi. Alhamdulillah ❤️

trimester pertama.. trimester kedua semakin berkurang morning sickness🥰

Alhamdulilah tak ada alahan yg teruk. Cuma muntah time gosok gigi je😅

dari 5w alahan..keluar msk spital sbb muntah n gastrik..