Trimester ke 3,35w siapa dekat sini malam2 mesti kena pedih hulu hati sampai susah nak tido

Tak selesa sgt pedih hulu hati ni,ad solution x utk hilangkan pedih hulu hati tu bila dtg setiap malam,rasa gas ja bila sedawa.kalau baring lagi xselesa...stress pun ada,tapi kena control stress tu🥹

14 Balas

sis ambil last meal takat pukul 8mlm ja.. kalau mkn lebih pda pukul 8mlm confirm susah nk tido.. sy dulu hari2 susah nak tido smpai stress la kdg2 5.30pg baru boleh tido. malam kalau boleh sis jgn ambil any meal dah.. tea/coffee/susu pun avoid