luahan pendam di haty

Tak sabar nk tgok baby dalam perut ni membesar ") nk tahu baby gril ke bby boy..harap bby boboy ..sbb saya lebih suka bby boboy hihi ") srs tk sabar....walaupun ni anak luar nikah...sbb dia tk bersalah kn?perasaan ibu mesti hppy gilakn...kalau dapat tahu yg dia bergelar ibu kn...cuma keadaan sekeliling je membuatkn ibu yg mengandung mcm saya ni tertekan sampai terjadi nyee benda buruk...tpi setakat ni biarlah saya susah sendiri ..tanggung sakit dn perit tu sendiri...belum bersedia tuk bgi tahu family...dari pada saya di pukul dn di halau sampai tk mengaku anak..baik saya diam buat sementasa waktu? hmmmm apaa pendapat korang?

13 Balas

Macam saya, dah 5bulan baru nk inform fmly sy, marah jugak, tapi dh lma fmly ok, n bapak baby ni plak bgitau fmly dya, first mak dya yg mrah, n now berkat ayah dya cakap jaga laa anak tu, bnda dh jadi, nasik dh mnjdi bubur, sy dgar mcmtu alhamdulillah, n fmly dya pon dtg umah berbincg ngn fmly sy, tu dlam msa 5bulan diorg nk percpatkn nikah kitorg, cuma segan dgn mak dya ja, sebab baru firstime jumpa.. N berpantang nnti alhamdulillah mak dya nk jga..😊😊