Minggu ke berapa baby lahir?

Tak sabar nak tunggu baby keluar, sis skrg 32 weeks..boleh tau minggu ke berapa u all bersalin dan ada komplikasi ke kalau awal?#1stimemom

2 Balas

sy 41w baru bersalin.. anak first. dia tgk juga. biasa anak sulung org kata lambat sbb belum ada jalan.. tp ada je ibu2 yg anak sulung bersalin awal dr due.. dont worry smpai keluar la baby 😄 best tau.. moga dipermudahkan 😊😊

4y ago

haha faham je.. kena cakap2 dgn baby.. "sampai masa cukup bulan/minggu keluar la ya.." baby ni dia faham dan dengar cakap mama dia 😊

smua org tak sama sis. ade yg 32 w pun dah lahir. ade yg smpai 40 w pun blm lahir lagi..