Due lagi 3 hari

Tak da tanda baby nak klua pun..? Seronok btul kt dalam tu yee.. last scan dgn dr smlm bukan main sihat lg.. kepala dah msuk laluan..tp x dpt any sign pun dia nk klua..? Haiilaah ank.. dah 11 tahun mama tnggu awk.. #First_Pregnancy #39_weeks_4day

1 Balas

klu dh msuk laluan tu mknanye xlma dh tu sis..bnykkn bjln...naik trun tngga..bjln itik ke..in sha Allah nnt laluan blh tbuka cpt ckit..smoga dipermudahkan urusan sis nnt n slmat smuanya

5y ago

Harap lah sis... 😂 sy x nk kne induce.. Thanks atas tips tu.. mmg dh tak dduk diam dh ni.. asyik ukur jalan dah😂