Due lagi 11 hari 12/5

Tak ada apa soalan pun nak tanya cuma tak sabar nak tunggu baby keluar. Due 12/5. Ini anak kedua gap 7 tahun dgn abang dia. Rasa excited mcm first time dulu, hehehe

12 Balas

saya due 8.5 pun tak ada tanda , menitis jap air mata kawan2 due lambat da kluar 😭😭 bukan apa tetiba main emosi lak bila orang asyik tanya dan orang post gambar ank kita cm tggu tk ad tandaa . bersama suami sudah , buat jalan itik sudah naik turun tangga 5 tingkat tiap hari , harap baby dlm perut ni kluar laaa ikut due kesian mama dia tggu , excited nk peluk cium jaga dia 😭😭😭

sy pn anak gap 7thn dgn abg dia.. ikut kn due sy 3/6 tp sbb gdm sy kena serah diri 38w.. skrg 36w, tnggl 2minggu je lg.. mmg rasa excited kn sbb gap tu jauh.. smoga dipermudahkan urusan bersalin ye.. 🥰

Alhamdulillah semua, sy tt yg post ni. Selamat bersalin kemarin pukul 8.59am. Start contraction kuat pkl 5.30am, alhamdulillah Allah percepatkan bukaan jalan. Baby boy seberat 3.37kg secara normal❤️

sya dah selamat bersalin 2/5 hritu. Due patut 21/5. Alhamdulillah dia nak kluar cpat. Bersalin normal takda koyak takda jahit. Anak no 2 , jarak 3 tahun dengan yg sulong.

moga Allah mudahkan segala urusan puan...sy 7hb mei, ahad ni due...esok kena pi hospital....eee tak sabarnyaa..doakan kelancaran urusan bersalin saya ya...

sama la kita 12/5 ni...tp tula tanda² nk bersalin pun xde lagi ni...ank ke 5 dh ni... risau plak..sbb ank yg lain semua keluar awal

saya due lusa 7hb. first baby cuma tulah masih takda tanda² lagii baby nie nak keluar 🥲🙃🥺

12mo ago

sama la due dah dekat tapi takda tanda. semua dah sibuk menanya 😭 semoga sis dpt bersalin sebelum due & melalui proses yg mudah aamiin

sye pun due 13/5 belum bersalin & anak second juga . rasa excited + takut huhu

Sy due 9/5 xde tnda2 apa2 lgi rsau jdi apa2

Semoga di permudahkan urusan Aamiin