plan nak tambah baby, tapi.......

tahun ni dah nak masuk 2 tahun plan nak tambah lagi , tapi bila tengok si kecik ni kesian pula kena share kasih sayang🥹🥹 dia masih fully BF.

plan nak tambah baby, tapi.......
1 Balas

faham, tapi boleh dah tu. cuma wean off anak sebaiknya sebelum pregnant. kadang2 baca ibu2 yang nak wean off masa pregnant kesian, dengan penat lagi, bukan semua anak mudah nak wean off. kena tackle emosi, sesi pujuk memujuk, haa gitu. semoga dipermudahkan segala urusan. 💗