ADA SEJARAH PREGNANT KANTUNG KOSONG

Tahun lps pregnant kntung ksong. Ggur bln 12.. Skrg sy lewat 3hari..tgk ada samar² smua upt saya.. Ni comfirm pregnant ke? Brpe minggu sy perlu g scan utk nampak janin lebih jelas? Saya ni kategori berisiko ke sb sblm ni pernh pregnant kantung kosong.?

ADA SEJARAH PREGNANT KANTUNG KOSONG
2 Balas

Maaf sy ingin bertnya , kalau kantung kosong ap prosedur yg akan dibuat ye ?

10mo ago

Mcm sy ritu tggu dia keluar sndri. Smggu spotting.. Lpstu rsa contraction kuat g toilet keluar darah n kantung. Pergi PAC.. Scan masih ada lgi baki kt dlm.. Terpksa cuci.. Hahaha.. Kna thn kt ward sehari je..