Pemenang Komen & Menang

Tahniah kepada pemenang bagi Contest “SENIDIRUMAH” Komen & Menang, Jurasroy Bin Lahamin ? Anda telah terpilih dan memenangi hadiah istimewa dari theAsianparent! Segala maklumat akan kami hantar melalui emel anda, pastikan anda check di sana ya ?? Salam Kasih, Team theAsianparent MY

Pemenang Komen & Menang
2 Balas

assalamualaikum, nak tanya.. kalau kandungan 17 week kita buat scan 5d dah bole nampak jantina baby ke?

Hi TAP. Saya tak dapat email, ini email sya [email protected]

4y ago

Hi, okay baik. Kami akan hantar emel kepada anda sebentar lagi. Terima kasih.