Berak berdarah bahaye tak? Sy baru 7week plus pregnan Sejak 3 hari ni sy makan pedas tapi sikit2 je

Tadi sy buang air besar lepas tu najis saya tu sekali dengan darah. Ada tak ibu2 kt sini pernah jadi mcm saya, ada effect tak pada baby dlm kandungan? #menyesal #1stimemom #Buntu

2 Balas

Maaf mommy, saya tak pernah experience berak berdarah lagi setakat . Tapi seeloknya, better mommy segera jumpa doktor. Tak normal tu untuk berak berdarah. Semoga dipermudahkan urusan dan moga tiada apa yg serious. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

xde effect dkt baby pon. sy pnh 2-3x jgk jd. tp berhati sis tkut buasir je nnti

3y ago

tp sy keluar darah sbb sembelit. pksa teran najis