Cyst Apa Perlu Buat?

Tadi scan , doktor sah kan sye ada cyst ukuran 3cm. Ni kandungan pertama saya stlh tnggu 1thn 8bln. Apa Perlu saya buat? Adakah perlu saya risau? Bahayakah cyst ni utk kandungan? Tips utk kecutkn cyst? Please.. Hrp ada yg sudi bg jwpan atas sgala persoalan sye ni?

1 Balas

Sy pn ad jgk 4cm lbih belah knan ,buat mse ni cme jge pmakanan jgn mkn mkanan yg boleh aktif kn cyst.sy follow up checkup dgn pkar ong je tiap bulan Alhamdulillah la cyst sy x mbsar sme je size.risau tu ad jgk hrap Kandungan baik2 aje la.

4y ago

Pemakanan spt mna ya nk kna jga?