4 week

Tadi saya scan, doc cakap kandungan saya 50-50 menjadi.. sebabnye xcukup saiz..doc suruh scan plak 10 hari nanti..ade xsape2 yang berpengalaman macam saya ni? Apa patut sy buat?

4 week
46 Balas

awal lg kot mmg kantung xnmpk jelas lg . xpyh scan2 dlu la tggu 8weeks above bru scan2.

5y ago

Tq sgt2 atas support

Awal lg tuh. Saya scan 5minggu pun tak nampak pape. Scan 10minggu baru nampak baby hehe

5y ago

Ape2..insyAllah sy update balik nanti bile scan balik

terus makan acid folic , makanan berkhasiat , jgn buat kerja berat , jangan risau

5y ago

Tq2 atas support

Aaal lagi tu.. tgak 2 minggu lagi macam mana

5y ago

Ni kehamilan pertama saya..da lama sy tggu tu yg sy tkutkan sgt tu..nanti ape2 sy update blik..

Sis alami ni terase bby gerak ke? Atau tk gerak ye?

5y ago

Baru 4 week..

Keep positive dear, your baby can feel you 😘

5y ago

Tq support....

Doktor nak duit ja... Tgu je sampai 8-12 weeks

5y ago

Tq atas support

Insyaallah semoga baik2 aje kandungan awk ❤

dah berapa week tu ?

5y ago

insyaallah tak ada apa. doa banyak2.

Awal sgt tu..nnti repeat scan

5y ago

Ok2..nanti sy update balik..ni kehamilan pertama sy..tu sy tkut sgt