Minum air gula

Tadi saya minum air gula. Lepas minum&amik darah pertama sy minum air kosong . Sy mmg tk tau selama 2jam puasa xleh minum air sebelum amik darah kedua. Akan jejaskan ke result sy nanti???#ingintahu #seriusnanya

8 Balas

Terima kasih Semua sbb bagi pencerahan pada sya. semua membantu sy dlm hal ni buatkan sy rasa oke ☺️

5mo ago

Don't worry. Kalau ada apa2 masalah nurse akan terus call bila result dah keluar hari esoknya lepas minum air gula. Kalau nurse takde call tu maksudnya result takde masalah lah tu.