Darah ke ni?

Tadi saya bangun dari tidur, terus rasa cam sakit bila bangun. Rasa mcm segedebuk menghimpit ke bawah dalam perut. Tp sekejap je. Rasa mcm normal setiap kali baring then bangun rasa mcm tu. Tapi masa saya kencing ada keluar darah seperti dalam gambar. Boleh tak bantu saya, apa ye ni? Saya pregnant 23 minggu.

Darah ke ni?
6 Balas

Sy kan ada mslh hb drop selalu rase tak sedap badan dgn bawah perut. Doctor asyik tanya ada nmpk darah tak. Sy jwp tak. Doctor ckp terus pi hospital check. Sy dah 27minggu

Terus ke hospital awak. Sikit mana pon darah kene ke hospital. Selalunya bledding takut uri ada kt bawah. Bahaya.

Adjust gambar tu jadi censored. Jadi orang tak terkejut or marah bila tengok.

Awak g hospital… insyAllah x ade pa.. check keadaan baby

terus ke emergency, bahaya ni

Pegi hospital sis