Dua kantung

Tadi pergi scan..nampak 2 kantung.. yg 1 ade baby..yg 1 kantung lagi kecik sangat.. ikot last day period sepatutnye dah 8w2d.. tp td scan dapat 5-6weeks.. ada yg pernah macam ni..#mommybuntu

Dua kantung
11 Balas

InsyaAllah ada rezeki tu. Doa banyak² je. Nanti repeat scan balik untuk confirm. Sy ms mula tahu twin 9w. Taktau nak gambar perasaan time tu. Cuma doa banyak² dua² nya dilindungi, selamat dan sihat. 😊

saya pun sedang mengalami nye.. dr ckp 1 berkelip.. 1 tak... jdy dyr ukur yg berkelip dulu.. lgi 1 x pasti jdy or x.. kne jmpe ag 3 mnggu.. nk comfem kn.. ikot last priod dah jln 9w.. tapi scan bru 7/2w..

saya pun alami skrg nie.. smpi skrg masih x dpt confirm lg twin or tak.. tp sy fikir positif.. kalau ada rezeki twin alhamdulillah.. kalau satu pun alhamdulillah.. ❤️

macam kakak saya dia pregg twin jugak, pergi scan 1ada kantung full, 1 lagi doc cakap mcm kantung but tak siap lgi. tak tahu dia pregg twin time tu. now dah 8 bln dahh dia saya 7 bln

sama macam saya satu kantung satu lagi x pasti ap die...sekarang sptutnya dah 9w6day tapi scan baru 7w6day...doktor kata sebelah kantung baby macam ketulan darah..sapa ernah alami

2y ago

saya mengandung sorang sahaja...tpi saya ada pp type1 tapi alhandulillah bersalin normal

sye pun tgh alami skrg ni...9/12 ni scan lgi.fikir positif je klau ada rezeki twin alhamdulillah....lau 1pun alhdulillah....

Twins. Wah tahniah. In sya allah stay positve. Jangn pk bukan2 masih terlalu awal tu try lagi scan nti dh 9 w ke atas

repeat scan lagi 10weeks. insya Allah ada rezeki sis, tahniah twins tu. fikir positif je sllu

Wah tahniah sis.. In shaa allah twins🤩

insyaa allah ade rezeki