Sakit perut

Tadi pagi sikit je sakit petang tu sakit sangat macam nak nangis perut keras baby elok je gerak ii takde tanda cuma sakit perut

2 Balas

Saya hari tu 27minggu perut sakit sangat2 p pac tambah air, doktor bgtau yg perut saya kecik baby aktif bergerak tu sakit, alhamdulillah sekarang dh 37minggu, awak p la pac check tengok kalau masih tak lega risau sbb kita taktau

Contraction. Pantau kekerapan. Jika kekerapan selang beberapa minit, pergi ke hospital untuk pemeriksaan. Jika kekerapan selang berjam/ hari, tu kontraksi palsu. Boleh redakan dgn minum air kosong, rehat, slow walk.