37 minggu,5 hari

tadi pagi saya muntah..kluar keputihan..lpas tu x kluar dah,.tapi tadi lepas saya buang air kencing ada berapa minit lpas tu ada lendir putih jernih kluar ada kah itu tanda saya dh nak brsalin,pecah ketuban..??..tpi x rasa sakit lagi..tolong la saya..saya mmg x tahu apa2 ni..#firstbaby

4 Balas

lendir campur darah puan baru tanda nak bersalin kalau keputihan saja belum lg ...kalau macam air mineral kluar tu baru ketuban...