36w BPD baby kecik, anak first . Sesiapa ada pengalaman macam saya?

Tadi p KK Dr scan perut Dr kata BPD kecik , sekarang dah 36w, tapi kiraan hanya BPD 32+6w.. saya jadi takut & risau .. apa yg perlu saya buat ? Hmmmm .. tak dak pengalaman & first baby..

1 Balas

Sis awak ada masalah BP ke? Slalunya BP tggi ni baby mmg xkan membesar dgn elok…sbb uri kita da xsihat,bila uri xsihat dia xckup oxygen,khasiat sume xckup sis

1y ago

tq sis sudi Komen. alhamdulillah skrg sy dah bersalin .. baby pon normal ja after lahir . saya xdak masalah BP selama pregnant..