Scan bpd kepala baby besar 2 minggu

Ada ke yg alami masalah macam ni..pergi o&g Dr Sana cakap normal... Dr pakar dekat kk ckp besar ckit..aihhh pening..

2 Balas

sis sama dgn sy..dr kk scan kepala bsr 2 minggu..tp pegi hospital scan kpala baby ok tp berat x ikut minggu..kecik sikit..ikut yg hospital sbb mesin dorg lbih jelas..

8mo ago

baby sy kecik sikit..36w anggaran 2.4kg

Kat KK bukan doktor pakar sis. Medical officer je. Ikut pakar O&G. 😊

8mo ago

yg kk Tu memang pakar dh..dia sorang pakar dkt situ..tpi dia pulak g refer O&G..Hari Tu dia refer Ada cyst berantai..pergi O&g xde langsung..g wak detail scan pon memang xde langsung cyst..tpi tulaa..bila dia ckp2 gitu kita jadi overthinking laa..