Kencing manis

Tadi minum air gula. Nurse bagitahu result saya ada kencing manis. Isnin kena jumpa doc 😞 #firstbaby #firstmom #24weekspregnancy

6 Balas

Sangkut gdm bcaan brpaa?sy 7.8😅

2y ago

Xpalah maintain kan sj nnti utk Bsp,sy ada kawan dia ajar at least sehari tu buat aktiviti jalan 30minit..sy try buat macam tu masa bsp pertama sy,sblm ambil bacaan gula yg trakhir tu,petang tu sy jln round taman..dlm pukul6.30 mcm tu..tp sy dah mkn dari jm4 lbih..smpi jm5 pm tu still mkan roti..so ada dua jam untuk ambil bsp trkhir pd pukul 8 pm..2jm tu x mkn dah,bcaan last tu 4.1..