I'm a bad mom

Tadi masa tengah siapkan air untuk baby mandi tetiba dengar dia nangis kuat dkt depan. Rupanya dia bergolek2 sampai terkeluar dari playmat dia. Belakang kepala terhantuk lantai. Rasa bersalah sangat dgn baby. Sbb tahu dia kadang2 hempas kepala kuat jgk sbb tak berapa pandai control lg. Sedih. Rasa bersalah. Semua ada. Doakan baby saya tak ada apa2 ya. Saya first time mom.

2 Balas

monitor keadaan anak dalam 24 jam. kalau dia ada muntah atau nangis non stop, better bawak pergi klinik.

monitor dulu ye Puan... In shaa Allah baby tak apa²... You're not a bad mom...