....

Tadi g chek up ...bby smua ok .tapi berat turun 1kg pastu HB turun jgk dari 12.4 ke 11.1 :,( ...ibu2 ada tips tak utk Naik kn HB dgn berat badan

2 Balas

Naikkan hb cuba mkn ubat time pg perut kosong then minum jus, minuman berasid bantu serap zat besi. Elak caffeine, minuman bercoklat n susu lepas mkn ubat, if nak tggu 4 jam kemudian. Mkn bnyk jambu batu, seafood mcm kerang, buah segar, sayur hijau, n hati ayam. Naikkan berat bdn, mkn bnyk carbohydrate.

5y ago

Welcome

Jaga mkn