36minggu1hari

Tadi dh pegi Hospital..tp skli cek jln xbkk lagi..tp perot kerap mengeras n sakit.lpas je cek jalan..turun darah..normal ke? Tnye doc td pon die ckp normal 2 3 hri drah ad lpas tu okla..sape ad pngelaman cmni lpas cek jln..kuar darah

2 Balas

Normal. Nti darah tu stop sendiri. Tp kdg2 ada je lps check jalan terus ada bukaan

5y ago

Tq sis..insha allah...klau lpas ni sakit tu makin kuat. Kena pgi hospital balikla kn..tkot tibe2 ad bukaan..aminn...

Semoga d prmudhkan urusan