bersalin awal

Tadi baru siap jumpa doktor..scan baby..week 36.. doktor kata baby besar..so dia kata 2 minggu lg datang app..kalau baby makin besar..doktor akan set tarikh awal untuk bersalin secara Ceaser.. ? doakan saya mommies sekalian ? my first baby....

3 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis,.. Sye aritu pon mcm tu, last doktor scan 2.7.20 berat bby dlm 3.6 to 3.7.. Kene induce Jumaat pg 3.7.20 bersalin dlm 2055 mlm berat beby dlm 3.5kg je... Alhamdulillah semuanya selamat.. Sye gdm insulin..

Semoga dipermudahkan urusan mamy & baby. Semoga selamat 😚

Sy pon dye kate cm tu gak.. Tpi xpon..