Nak Mengandung Semula

Tadi baru je check upt.. Negative lagi.. Moga Allah turunkan rezeki buat sy secepat mungkin.. Terlalu brharap selepas keguguran haritu.. Tadi tgk upt, subhanallah.. Kecewa lagi.. Tp doa yg baik2 je.. Moga ade rezeki nnti.. Amin...

1 Balas

sabar ya sis.. indah pada waktunya.. jgn lupa doa n usaha.. moga kita d izinkn Allah menimang cahaya mata , sy tgh ttc ank ke3 daa lama tunggu upt still negetif.. tkpe laa kta fikir yg baik² sj.. moga kita ada bby 2020 Amin