scan jantina

Ta sabar nak scan awl bulan 2 ni... Hrap2 bby dpt bg kerjasama. Hahahaha.. Awl bulan ckup 20 minggu.. Ibu2 scan jantina waktu berapa minggu? ☺☺

27 Balas

Scan 20week truih nmpk pistol😆 Scan 30week xmo tnjuk konon, kepit peha tp teloq terselit😂ape pon jnji adek sehat sempurna dh ckup☺️

4y ago

Ahahahaahhaahahah.. Konon pandai main sorok2 la tu hahahaha..

Saya scan kat KK masa 20minggu tak nampak jelas. So masa 24minggu saya buat detail scan kat sono swasta nampak jelas hehe

Saya teringat 3bulan(13minggu) lebih yang semak bayi lelaki... Sudah sampai bersalina bayi saya benar lelaki 39minggu

Sis 10/2 ni baru nk scan..tu pun dh masuk 28 weeks..scan awal masa 16week x nmpk lg..harap2 nmpk la jantina bby

Skrg da 7bulan , 9kli scan . Kk kata girl ,hspital kata boys .mama pun pening tggu bersalin nti jela surprisee skit .

4y ago

Hahaahahah.. Btul2 nak bg kejutan tu sis.. Comel laaa.. semoga dipermudahkan urusan

Detail scan 22weeks-girl Scan kk 24weeks-girl jugek..brg bby pon da bli sume girl,arap girl la😊

Sy scan 20w ari tu dia xmau tunjuk gender. Tunggu next detail scan 24w plak tgk dia nak tunjuk ke x 🤣

20week dh nmpk gurl .. 😁harap next scan sama je.. Mummy dh berangan nk beli baju bunga2 .. Hahaha

4y ago

Hahahha...best nya...nak babygirl jugakk😍😍😍

Tahniah sis....moga dipermudhkan urusan sis u bersalin....masatu sy scan dh 35minggu 4D scan...mmg jelas

4y ago

Timekasih... 😚

16w, 19w still dia taknak tunjuk. Pergi buat detail scan 26w baru la nampak geng siapa 😂