kali ke3 cek bsp lepas kna naik insulin dos14

Syukur la tidak tinggi dah Pertama ada hypo terlalu rendah gula Kedua pun sama juga ada hpyo 3.8 Kmrin cek smua ok 4.6-4.3-4.1-4.8 Hrp lepas ni kna turun la dos insulinya Pedihhh siot???

3 Balas

Kehamilan ke 3...berat badan Saya pula berat naik 3kg uh..bermula esok tiap2 mgu kene amik darah.ank ke dua puasa cucuk 3 sesi.tp skrg dh besar.saya ank ke dua bby dari darah tinggi dn kencing manis.

Gila x pedih saya masa 6 bulan smpi hujg pagi x dpt bps sb rupanya tgri tu dh bersalin.

5y ago

Sma la sis... Sy tiap minggu p klinik desa selang 2minggu p hospital pakar ibu ank likas pula😁

👏 kandungan dah brapa week ya?

5y ago

Bru 21week sis...