Alhamdulillahh.. Selamat bersalin normal 5/1/2020 ( 1.15pm) Baby girl 2.9kg

Syukur alhmdulillah.. selamat bersalin.. pengalaman yang berharga untuk wanita yang 1st time bergelar ibu.. syukur Ya Allah.. Kawan² doakn saya cepat sembuh dan kuat semangat ya.. Saya jua doakn pada semua yang bakal ibu dan telah menjadi ibu..cepat sihat dan ceria. Aminn?

33 Balas

Tahniah sis .. selamat berpantang

5y ago

Ya sis.. terima ksih😊

Tahniah sis . Selamat berpantang

5y ago

Ya terima ksih. Kmbali sihat dan kuat bersmgat🌷

Tahniah sis ..selamat berpantang

5y ago

Yaa sis. Tq sudi bg kata smgat💪😉👍😊

Tahniah..selamat berpantang

5y ago

Trima ksih 👍😊

Alhamdulillah. Tahniah 🤗

5y ago

Yaa trima ksih awak.. smga kita dlm aura positf selalu. Aminn👍😊

Tahniah sis

5y ago

Tq dearr😉🌷

brpa week sis bersalin tu

5y ago

Sy slmt bersalin 38m5hari😊

Tahniah... Alhamdullilah

5y ago

Yaa trima ksih ya Awak😉👍😊

Tahniah sis,slmt brpntg

5y ago

Yaa. Terima ksih 😊👍🌷

alhamdulillah , tahniah

5y ago

Terima ksihhh awak🌷