Baby belum pusing atas bawah (kepala atas kaki bawah)

Sye nak tanya 27w ni baby belum pusing ya ? Still kaki kiri kepala kanan ehh ? Bila yaa dia pusing? Or ad tips tak nak buat bby pusing ? Supaya senang nak bersalin nnt 😬

2 Balas

Try buat squad, sujud lama2 and kupu2. Pujuk baby hari2. InsyaAllah nanti dia pusing tu☺️ Baby boleh pusing2 lagi tu. Before 36w kena cek balik.

Baby 27w ada space lagi nak pusing2. Breech ke, transverse ke. Kalau by 36w belum kepala kat bawah baru a concern so jangan risau k