Baru masuk 2bulan asal makn je muntah

Sye nak mkan nasi yng berlauk susah dah sekrng asyik mual je tpi pakse juga mkan klau tak lapar😅sekrng yng dpat masuk roti biskut dn buah2 je..#ingintahu #bantusharing

1 Balas

Memang normal. Saya sampai 6 bulan takleh makan nasi 😂 Cuba cari benda lain selain nasi. Mee, mihun, pasta ke apa. Makan sikit tapi kerap. Betul lah tu, nak tak nak kena paksa jugak makan. Try test apa yg sesuai dengan tekak awak. All the best!

3y ago

terima kasih share