38weeks lendir darah

Sye masuk hari ni 38weeks 5days .. sebelum ni kluar lendir putih je tapi hari ni kluar mcm lendir campur darah sikit tapi tak banyak.. sikit je.. dengan sakit perut mcm kramp sikit.. perlu risau ke ek ? Spe pernah kena mcm ni ?

6 Balas

Macam sy 38 mgu 6 hari pagi semalam klua lendir darah.. hantar diri ke pac 10mlm.. bru 1 cm cramp skit2 manja gitu..doc sruh balik bagi masa 2 mgu pantau klu ad tanda2 lain pecah ketuban, contraction kerap,darah klua byk, bby kurg gerak baru dtg lagi ke hospital.. klu xde tu semua, tgu la 40mgu serah diri utk induce 😅

contraction tu sism teruskan pantau berapa kerap jarak masa. kalau dh 15min sesekali tu better terus ke pac.

g hsptl sis..sy klo cmtu mmg nk brnak da.mmg admit trus sbb ank da rmai..bukaan tu kjp je

klu ada klur lendir dan darah..Salah satu tnda nk bsalin dah..cepat2 bwa p hsptl

lbih baik gi hospital dlu bgi dr check tegok

g hsptl awk....sy pon gitu