Upt positive, scan kosong

Sye lewat period seminggu.. dah 5 kali test upt.. ye test upt dari samar² sampai dh nampak jelas 2line. Tp bila scan, masih kosong. Any experience tak ibu ? Kira dah ade isi atau belum ya ? Sye baru 1st time.. memang taktahu apa apa.. #ingintahu #pleasehelp #1stimemom #firstbaby #pregnancy

1 Balas

kalau bru 1st momth delay period kira bru 4w. tgu 2nd month delay period bru pg scan. kira 8w above bru nmpk bila scan. bwh 8w mmg nmpk kosong, kantung kosong je. sbb bby still too small.

2y ago

okay baik lah.. terima kasih 😊😊