Sakit contraction

Sye dh masuk 37 minggu . Blh tak sye nak tahu mcm mane rase sakit contraction ? First bby . Belum ade pengalaman . Terima kasih🌸#firstbaby #bantusharing #firstmom

1 Balas

die depends ats org sakit contraction ni..ad yg describe mcm nk berak, ad yg kte mcm cirit birit die punya memulas..ad org, perut die just mengeras je..sbb tu bila dh smpai bulan, kalo rse nk gi toilet,tp mcm kerap sgt kne jaga2..sbb takut dh smpai masa..mcm sy, semua dh rasa😚

2y ago

Owhh mcm tu😂 ptt lah ade yg ckp klau sembelit tu nk teran jage2 . Sbb tdi pgi ade rase mengeras plus rse mcm sengugut manje gitu . Tpi tak kerapp